miércoles, 14 de marzo de 2012

AMENAÇES A INTERNET

EVA HACHE AMENAÇADA VÍA TWITTER

La humorista Eva Hache va ser assetjada per un home de 22 anys de Màlaga. La BIT (Brigada d'Investigació Tecnològica) va realitzar les investigacions pertinents per a localitzar i detindre al assetjador de Twitter. Risto Mejide i Andreu Buenafuente eren altres de les seues víctimes
La noticia ha corregut com la pólvora, i es que se ha produït en Twitter
Durant diversos dies la humorista segoviana de 39 anys va rebre misstages a Twitter amb frases com "Vaig al teatre i t'apunyale davant de tothom", "Puta more't". El nick emprat pel usuari era @Pelayo_Gil. 

JUANMA CASTAÑO

Fonts de la investigació han assenyalat a EFE que el periodista amenaçat és Juanma Castaño, que actualment treballa a Cuatro i a la cadena COPE.

Segons els investigadors, els quatre "tuiters" són amics i es van posar d'acord per "infondre por" a la seva víctima com "forma de divertiment", a causa de l'animadversió que senten pel periodista esportiu.

"Vés preparant el teu taüt, vaig a per tu i els teus" o "Cada vegada et queda menys", van ser algunes de les amenaces abocades pel detingut i els altres tres imputats, que resideixen a Madrid i la identificació dels quals ha estat possible gràcies al rastreig de la xarxa realitzat per la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia (BIT)
. 

OPINIÓ PERSONL:
Jo crec que hauria d'haver mes seguretat a la xarxa, qualsevol que sapiga una mica d'inpernet ya pot manipular informació o assetjar a qualsevol persona. Si em trobés amb insults o amenaçes no dudaria en denunciar. El que fa el assetjament creu que pero tenir una pantalla devant ja esta seguro pero no es cert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario